Wormen verwijderen kat Arnhem

Haal- en brengservice

Moderne apparatuur en faciliteiten

Belang van de dieren voorop

Wormen verwijderen bij uw kat is belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem, in Gelderland, begrijpen we hoe belangrijk het is om worminfecties snel en effectief te behandelen. Wormen kunnen verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken bij uw kat, zoals gewichtsverlies, diarree en een doffe vacht. Daarom is het noodzakelijk om regelmatig te controleren en wormen te verwijderen bij uw kat.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Waarom wormen laten verwijderen bij uw kat zo belangrijk is

Wormen kunnen de darmen van uw kat beschadigen en voedingsstoffen onttrekken, wat leidt tot ondervoeding en andere complicaties, zoals braken, diarree, een opgezette buik, lusteloosheid en verminderde energie. Bij deze tekenen, zeker in combinatie met een doffe vacht en veranderingen in de ontlasting, is het belangrijk dat u langskomt om uw kat te laten onderzoeken. Het is erg belangrijk om wormen zo snel mogelijk te verwijderen wanneer uw kat besmet is. Bovendien moeten katten ontwormd zijn voordat ze ingeënt kunnen worden, omdat een gezonde darmflora belangrijk is voor de effectiviteit van vaccins. Naast wormen, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan andere parasieten zoals:

Deze kunnen eveneens gezondheidsproblemen veroorzaken bij uw kat en moeten zo snel mogelijk verwijderd worden uit het lichaam van uw poes.

Laat uw kat ontwormen

Onze ervaren dierenarts voor katten staat klaar om uw kat de beste zorg te bieden en een passende ontwormingsbehandeling voor te schrijven. Wilt u een afspraak maken om wormen te verwijderen bij uw kat? Neem dan vandaag nog contact op met ons dierenziekenhuis in Arnhem. Zorg ervoor dat uw kat vrij is van wormen en andere parasieten.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag