Puppyconsult

Haal- en brengservice

Moderne apparatuur en faciliteiten

Belang van de dieren voorop

Een puppyconsult helpt u op weg wanneer u net een jonge pup heeft. Het is goed voor de socialisatie van de pup om hem of haar al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de dierenarts. Ook is het goed om de groei, zorg, opvoeding en gezondheid van uw pup te monitoren. Hierdoor worden eventuele gezondheidsproblemen al snel opgemerkt en behandeld. Bij Huisdierenkliniek Hornstra uit Arnhem kan u een puppyconsult inplannen.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Een puppyconsult voor een goede opvoeding

Tijdens het puppyconsult geven we u tips en uitleg over de opvoeding van uw hond. Zo is het laten vaccineren van uw hond van belang wanneer uw pup met andere honden in aanraking komt. Ook is het goed om te leren hoe een hond moet omgaan met andere dieren en om alleen thuis te zijn. Het is belangrijk om het gewenste gedrag, al van jongs af aan, aan te moedigen, omdat negatief gedrag slecht af te leren is. Daarnaast leert u tijdens het consult meer over de voeding en gebitsbehandeling van een pup, de opvoeding en de socialisatiefase.

Neem contact met ons op wanneer u een consult wilt inplannen

Wilt u graag een puppyconsult inplannen? Onze dierenarts staat klaar voor uw hond. Wij helpen u graag in onze huisdierenkliniek voor een antwoord op alle vragen die u heeft over uw pup. Maak een afspraak bij onze specialisten en word het beste hondenbaasje!

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag