Over ons

Huisdierenkliniek Hornstra

In onze dierenkliniek kunt u met uw huisdier terecht voor preventieve behandelingen, onderzoek, echografie, CT-scans, röntgenfoto’s, operaties, opname, intensive care of verpleging. We maken daarbij gebruik van de modernste apparatuur en faciliteiten. Ons vaste team dierenartsen is uitsluitend op de behandeling van huisdieren toegespitst.

Wij werken voornamelijk op afspraak omdat de dieren dan minder lang hoeven te wachten in een minder volle wachtkamer. Het risico van besmetting in de wachtkamer wordt kleiner en de dieren komen minder nerveus bij de dierenarts. Het belang van de dieren staat dus voorop!

Openingstijden

De balie is op werkdagen geopend van ’s ochtends 08.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. U kunt hier terecht voor het maken van afspraken, dieetvoeders, adviezen, middelen tegen vlooien, medicijnen op recept en ontwormingsproducten voor uw huisdier. Ook na het onderzoek en de behandeling krijgt u hier de eventuele medicijnen.

Reacties van onze bezoekers

  • Hornstra is een goede dierenarts. Die de dieren goed en Lief behandeld. Ze zijn ook heel rustig met de dieren waardoor er geen stres komt bij je dier. dat is iets wat ik zeer waardeer.

    - Sam
  • De Steun die Stichting Bevordering Dierenwelzijn heeft mogen ervaren van DA Hornstra is prachtig. Wij hopen ook in de toekomst het mooie contact te kunnen blijven houden.

    - Sara van Veldhoven
  • Dinsdag voor het eerst met mijn katje Mickey er geweest. Super geholpen en ze nemen echt de tijd voor je. Echt een aanrader! Tot over 3 weken maar weer!

    - John de Groot

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Bent u niet in staat of in de gelegenheid uw huisdier te halen of te brengen? Wij kunnen dit natuurlijk voor u doen. Binnen een afstand van 20 KM zijn de kosten €27,50.

Maak kennis met ons team van hoog opgeleide professionals

In onze dierenkliniek kunt u met uw huisdier terecht voor preventieve behandelingen, onderzoek, röntgenfoto’s, operaties, opname, intensive care of verpleging. We maken daarbij gebruik van de modernste apparatuur en faciliteiten. Ons vaste team dierenartsen is uitsluitend op de behandeling van huisdieren toegespitst.