Mobiele dierenarts

Haal- en brengservice

Moderne apparatuur en faciliteiten

Belang vang de dieren voorop

Een mobiele dierenarts is dé oplossing om te voorkomen dat uw huisdier extra stress ervaart doordat hij of zij naar de dierenkliniek moet komen. Door de mobiele dierenarts naar uw adres te laten komen voor kleine onderzoekjes, bespaart u uw huisdier namelijk een hoop stress. Stress die kan oplopen door met een mandje in de auto naar de dierenkliniek te worden vervoerd of de stress van de onbekende ruimte. Door onze dienst als mobiele dierenkliniek, is het mogelijk om een dierenarts bij u thuis te laten komen. Op deze manier wordt uw dier op een deskundige wijze geholpen om een zo min mogelijk invasieve manier. Wilt u een dierenarts van onze huisdierenkliniek aan huis laten komen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Dankzij onze mobiele dierenkliniek komt onze dierenarts bij u thuis

Dankzij onze mobiele dierenkliniek kan een van onze dierenartsen kan bij u aan huis komen. Wij zorgen ervoor dat we de belangrijke benodigdheden bij ons hebben voor een klein onderzoek, bijvoorbeeld bij blaasproblemen bij uw kat. Dankzij de methode van de mobiele dierenarts, kan uw hond, kat of konijn gewoon thuis in zijn mand of hok blijven en wordt de angst van het vervoeren bespaard gebleven. Soms zorgt deze stress ervoor dat klachten verergeren en dat is wel het laatste dat wij willen. Voor grotere ingrepen, zoals het steriliseren van uw konijn, is het wel nodig om een bezoek aan onze kliniek in Arnhem te brengen.

Wilt u de dierenarts bij u thuis in Arnhem laten komen?

Heeft uw dier enorm veel last van de trip naar de dierenkliniek of bent u zelf niet mobiel? Maak dan gebruik van onze dienst als mobiele dierenkliniek en bel ons om een gespecialiseerde dierenarts bij u thuis te laten komen, mits u in Arnhem of omgeving woont. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze kliniek voor bijvoorbeeld een gebitsbehandeling bij uw kat. Met grote aandacht wordt er gekeken naar de klachten van uw dier en hoe deze het best behandeld kunnen worden. Tijdens dit proces wordt u goed op de hoogte gehouden van de behandeling en de eventuele kosten.

Schakel onze mobiele dierenarts in

Heeft u vragen over onze mobiele dierenkliniek of wilt u graag een afspraak inplannen voor het laten komen van een dierenarts bij u thuis? Neem contact met ons op door te bellen naar 026 – 4421892 of stuur een e-mail naar info@dedierenarts.nl. Onze mobiele dierenkliniek komt graag bij u langs in regio Arnhem.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag