Konijn steriliseren Arnhem

Grondig onderzoek

Weerstand verhogen

Moderne faciliteiten

Zoekt u een betaalbare dierenarts om uw konijn te laten steriliseren bij u in de buurt in Arnhem? Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor behandelingen voor uw hond, kat, konijn, fret, cavia en rat. Uw konijn is bij ons in goede handen. We gaan uiterst zorgzaam en liefdevol om met uw dier, zodat de opbouw van stress tot een minimum beperkt blijft. Het laten steriliseren of castreren van uw konijn bij onze kliniek in Arnhem is zeer aan te raden. Zeker voor vrouwtjeskonijnen moedigen wij dit aan doordat deze dieren vaak baarmoederkanker ontwikkelen op latere leeftijd.

Waarom moet u uw konijn steriliseren bij ons in Arnhem?

Wanneer u meerdere konijnen houdt (wat overigens aan te raden is), is het noodzakelijk dat u uw konijn laat steriliseren bij onze kliniek in Arnhem. Hierdoor blijft de populatie onder controle en beperkt u de risico’s op gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Uw konijn kan vanaf vier maanden oud gesteriliseerd worden. Bent u voor het eerst trotse eigenaar van een konijn en wilt u graag meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de huisvesting, voeding of de benodigde vaccinaties? Wij informeren u graag over deze onderwerpen zodat uw dier een comfortabel en gelukkig leven leidt.

Vraag ons naar meer informatie

Onze dierenkliniek werkt voornamelijk op afspraak om lange wachttijden in de wachtkamer te minimaliseren. Hierdoor is er minder kans op besmetting. Maak vandaag nog een afspraak voor het laten steriliseren van uw konijn bij onze dierenarts gevestigd in Arnhem. Bel naar 026 – 4421892 of stuur een e-mail naar info@dedierenarts.nl. U kunt ook bij ons terecht indien u meer informatie wenst over diverse ziektes, bijvoorbeeld over de ziekte van Lyme bij honden. Wij voorzien u graag van de juiste informatie omtrent uw dier.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag