Kat vaccineren in Arnhem

Grondig onderzoek

Weerstand verhogen

Moderne faciliteiten

Om de weerstand van uw kat te verhogen, laat u uw kat vaccineren bij Huis dierenkliniek Hornstra in Arnhem. Katten hebben vaak veel contacten met (verwilderde) katten en andere dieren in de buitenlucht. Dit zorgt voor een grotere besmettingskans. Door uw kat bij onze kliniek in Arnhem te laten inenten, weet u zeker dat de bescherming op peil blijft. Maak direct een afspraak en laat uw kat lichamelijk onderzoeken en inenten door een van onze dierenartsen.

Laat uw kat regelmatig vaccineren in onze kliniek in Arnhem voor optimale bescherming

Heeft u een kitten gekocht? Deze vaccineren wij op de leeftijd van 9 en 12 weken, om te starten met de bescherming tegen de Katte- en Niesziekte. Ook oudere katten moeten regelmatig gevaccineerd worden. Het is altijd belangrijk om een gezondheidscheck te doen. Haalt u een volwassen kat bij een asiel, fokker of particulier? Controleer dan het paspoort van uw kat en laat indien nodig direct uw huisdier vaccineren bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem.

Gaat uw kat naar een pension in Arnhem? Dan is inenten verplicht!

Brengt u uw kat wel eens naar een kattenpension? Bij veel pensions is het verplicht om uw kat eerst te laten vaccineren tegen de Katte- en Niesziekte. Zorg dus dat uw huisdier altijd volgens de normen is ingeënt. Dit is belangrijk voor de andere katten in het pension, maar ook om zeker te zijn dat uw kat geen ziektes oploopt tijdens het verblijf.

Maak een afspraak en laat direct uw kat inenten

Maak online een afspraak om uw kat te laten inenten. U kiest zelf de gewenste tijd. Wij zijn doordeweeks geopend van 09:00 – 19:00 uur en op zaterdag van 09:30 – 11:00 uur. Heeft u vragen over het inenten van uw huisdier? Bel naar 026 – 4421892 voor meer informatie.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag