Uw kat laten chippen in Arnhem

Haal- en brengservice

Moderne apparatuur en faciliteiten

Belang van de dieren voorop

Uw kat laten chippen is een belangrijke stap om de veiligheid en het welzijn van uw huisdier te waarborgen. Bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem, Gelderland, raden we u sterk aan om uw kat te laten chippen. Chipping is een eenvoudige en snelle procedure die levenslang meegaat en gemoedsrust biedt voor u als eigenaar.

Bent u benieuwd naar onze diesnten?

Het belang van uw kat te laten chippen

Het is belangrijk om uw kat te laten chippen, omdat het de kans vergroot dat u uw kat terugvindt als hij verdwaalt is of wordt gestolen. Een gechipte kat kan namelijk snel geïdentificeerd worden door dierenartsen en dierenasielen, waardoor u snel op de hoogte wordt gebracht van de verblijfplaats van uw huisdier. Naast het laten chippen van uw kat, bieden wij ook een uitgebreide gezondheidscheck om ervoor te zorgen dat uw kat in optimale conditie verkeert. Voor gedragsproblemen kunt u bij ons terecht voor een gedragsconsult voor katten. Ons dierenziekenhuis staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw kat de beste zorg te bieden.

Wees voorbereid op alles

Onze ervaren dierenarts voor katten staat klaar om uw kat met de grootste zorg te behandelen. Zorg ervoor dat uw kat veilig en traceerbaar is door een chip te laten plaatsen. Wilt u een afspraak maken om uw kat te laten chippen? Wacht niet tot het te laat is. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag