Huisdier inenten in Arnhem

Grondig onderzoek

Weerstand verhogen

Moderne faciliteiten

U laat uw huisdier inenten bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem. Door uw dier te laten vaccineren, weet u zeker dat uw kat, hond, konijn of fret beschermd is tegen gevaarlijke, besmettelijke ziektes. Onze dierenartsen bij de praktijk in Arnhem zullen uw huisdier inenten en daarnaast ook lichamelijk onderzoeken. Zo weet u precies of er nog andere aandachtspunten zijn waar u aandacht aan moet schenken. Maak direct online een afspraak voor het vaccineren van uw hond, kat of bijvoorbeeld konijn of ontdek onze andere diensten.

Laat uw huisdier inenten en onderzoeken bij onze kliniek in Arnhem

Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de lichamelijke gezondheid van uw dier. Als u uw huisdier laat inenten bij ons in Arnhem, controleren onze artsen ook direct de algehele lichamelijke gezondheid van het dier. Heeft u een hond? Dan moet u uw hond laten vaccineren tegen hondenziekte, leverziekte, Pravo, leptospirose en para influenza. Gaat u met uw hond de grens over of brengt u deze naar een hondenpension? Dan is het verplicht hem of haar ook in te laten enten tegen kennelhoest en rabiës. Uw kat laat u inenten tegen de Katte- en Niesziekte, dit is bij veel professionele kattenpensions verplicht. Ook het vaccineren van uw konijn raden wij u aan. We vertellen u er tijdens uw afspraak graag meer over.

Maak direct online een afspraak voor uw huisdier

Wilt u bij onze praktijk in Arnhem uw hond, kat, konijn, fret of ander huisdier laten vaccineren? Maak dan direct online een afspraak. U kiest zelf de tijd die voor u het best uitkomt. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 026 – 4421892 voor meer informatie.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag