Hond vaccineren in Arnhem

Grondig onderzoek

Weerstand verhogen

Moderne faciliteiten

Door uw hond te vaccineren bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem, stimuleert u de gezondheid van uw trouwe viervoeter. Voorafgaand voeren wij een grondig lichamelijk onderzoek uit en wij vaccineren zowel pups als volwassen honden in onze kliniek in Arnhem. Een afspraak maken doet u eenvoudig en snel online.

Een hond via een injectie laten vaccineren bij een huisdierenkliniek in Arnhem. Als u uw hond door ons in Arnhem laat vaccineren, brengen wij via een injectie dode of verzwakte ziektekiemen in. Hierdoor komt er een reactie van het afweersysteem op gang en wordt de weerstand tegen ziekteveroorzakers verhoogd. De vaccinatie zorgt voor de opbouw van afweerstoffen tegen:

  • Hondenziekte
  • Parvo
  • Leverziekte
  • Leptospirose (Weil)
  • Para influenza

Laat uw hond op jonge leeftijd inenten in Arnhem

Wist u dat wij pups vaccineren op een leeftijd van 6, 9 en 12 weken? Maar ook volwassen honden inenten wij jaarlijks in onze kliniek. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de weerstand op peil blijft. Voor een werkend effect van de vaccinatie is het belangrijk dat uw hond goed ontwormd is. Ook kunt u bij ons terecht voor andere behandelingen, zoals teken bestrijden.

Maak een afspraak online

Wilt u graag uw hond in onze kliniek in Arnhem laten inenten? Maak een afspraak online en geef onder meer de gewenste tijd aan. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 – 19:00 uur en op zaterdag van 09:30 – 11:00 uur. Voor vragen over het inenten staan we u ook graag te woord via 026 – 4421892.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag