Gedragsconsult voor katten in Arnhem

Haal- en brengservice

Moderne apparatuur en faciliteiten

Belang van de dieren voorop

Een gedragsconsult voor katten is belangrijk wanneer uw kat ongewenst gedrag vertoont. Bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem, dé praktijk van Gelderland, helpen wij u graag om het gedrag van uw kat te begrijpen en te verbeteren. Katten kunnen gedragsproblemen ontwikkelen door diverse oorzaken, zoals stress, verveling of medische problemen. Een gedragsconsult voor katten kan helpen om deze problemen te identificeren en op te lossen, zodat uw kat weer gelukkig en gezond kan leven.

Bent u benieuwd naar onze diesnten?

Hoe wij helpen tijdens een gedragsconsult voor katten

Tijdens een gedragsconsult voor katten bespreken we de specifieke gedragsproblemen waar uw kat mee te maken heeft. Katten vertonen in huis geregeld problemen zoals onzindelijkheid, sproeigedrag, angst, krabben van meubels, enzovoorts. Onze ervaren dierenarts voor katten zal een grondige analyse uitvoeren en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op de behoeften van uw kat. Uw kat laten steriliseren kan soms ook helpen bij het verminderen van bepaalde gedragsproblemen. Door het gedrag van uw kat te begrijpen en aan te pakken, kunnen we samen werken aan een betere leefomgeving voor zowel u als uw kat.

Ontdek de onderliggende problemen bij ongewenst gedrag

Wilt u een afspraak maken voor een gedragsconsult voor katten? Bij ons dierenziekenhuis staan we klaar om u te helpen. U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons online afspraakformulier. Wij zorgen ervoor dat uw kat de beste zorg en aandacht krijgt die het verdient. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om een gedragsconsult voor katten te plannen.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag