Een gebitsbehandeling bij uw kat

Haal- en brengservice

Moderne apparatuur en faciliteiten

Belang van de dieren voorop

Een preventieve gebitsbehandeling bij uw kat is belangrijk om pijn te voorkomen. Gebitsproblemen blijven bij katten vaak onopgemerkt, terwijl ze regelmatig pijnlijke aandoeningen ervaren die het gebit beschadigen. Het is daarom belangrijk het gebit goed te verzorgen om ontstekingen te voorkomen. Wij bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem vertellen u graag meer over onze behandelingen bij katten.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Een gebitsbehandeling voor een gezond gebit bij uw kat

Een gebitsbehandeling is nodig wanneer uw kat gebitsproblemen ervaart. Om erge problemen te voorkomen, is het verstandig om het gebit van uw kat te poetsen. Het is raadzaam dit op te bouwen omdat uw kat hieraan moet wennen. Voorkomen is beter dan genezen, waardoor het belangrijk is dat u regelmatig het gebit van uw dier laat controleren bij ons dierenziekenhuis. Een gebitsbehandeling wordt uitgevoerd onder narcose. Voordat de kat onder narcose wordt gebracht, onderzoeken onze specialisten of de gezondheid dit toelaat en of er geen sprake is van onderliggende ziekten, zoals schildklierproblemen. Op die manier komen we niet voor verrassingen te staan.

Maak een afspraak voor de gebitsbehandeling van uw kat

Heeft uw kat een gebitsbehandeling nodig? De specialisten van onze kliniek uit Arnhem voeren alle soorten behandelingen uit met oog voor uw kat. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het bestrijden van teken bij uw kat? Wij staan klaar voor verschillende behandelingen voor uw kat, zowel preventief als bij ziekte. Maak een afspraak voor een geslaagde gebitsbehandeling.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag