Een gebitsbehandeling voor uw hond

Haal- en brengservice

Moderne apparatuur en faciliteiten

Belang van de dieren voorop

Zoekt u naar professionele hulp voor een gebitsbehandeling bij uw hond? Het is belangrijk om gebitsproblemen bij uw hond in een vroeg stadium te constateren. Hierdoor kan de juiste gebitsbehandeling voor uw hond te toegepast worden. Huisdierenkliniek Hornstra uit Arnhem controleert het gebit van uw dier nauwkeurig en voert een behandeling uit wanneer dat noodzakelijk is. De stappen van de behandeling worden vooraf met u doorgenomen, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Met een gebitsbehandeling zorgt u voor een gezond gebit bij uw hond

Wanneer een gebitsbehandeling bij uw hond nodig is, gebeurt dit onder narcose. Voordat dit daadwerkelijk gebeurt, onderzoeken we of de gezondheid van uw hond hiervoor sterk genoeg is. Als uw hond bijvoorbeeld nierproblemen ervaart, kan dit zorgen voor een afbraak van narcosemiddelen, waardoor uw hond te vroeg wakker wordt. De behandeling wordt door de specialisten van onze huisdierenkliniek zorgvuldig uitgevoerd. Het is verstandig om regelmatig een gezondheidscheck bij uw hond te laten uitvoeren, zodat u zeker weet dat uw huisdier gezond is.

Informeer naar de mogelijkheden

Preventieve zorg aan het gebit van uw hond is belangrijk om een gebitsbehandeling te voorkomen. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang tips van uw dierenarts over hoe u het gebit van uw dier gezond houdt. Heeft uw hond een gebitsbehandeling nodig? Doordeweeks zijn wij bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur, en op zaterdag bent u welkom tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Maak een afspraak op de dag en het tijdstip die u het beste uitkomt, en kom langs voor een gepaste behandeling.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag