Dierenklinieken

Dierenartsenpraktijk-Ouderkerkerlaan-in-Amstelveen-

Dierenartsenpraktijk Ouderkerkerlaan in Amstelveen

De dierenartsenpraktijk Ouderkerkerlaan in Amstelveen is een praktijk waar gezelschapsdieren worden behandeld. Honden en katten zijn de meest voorkomende dieren. Daarnaast behandelen de dierenartsen ook kleinere gezelschapsdieren zoals onder andere cavia’s, konijnen, fretten en vogels.
www.dapouderkerkerlaan.nl

Gezelschapsdieren-Eersel

Kliniek voor Gezelschapsdieren Eersel

De kliniek voor Gezelschapsdieren Eersel is een eerste- en tweedelijns dierenkliniek die zich met toewijding en op een professionele wijze bezig houdt met diergeneeskundige zorgverlening aan gezelschapsdieren.
www.kvgd-eersel.com

Dierenkliniek-Brouwhuis

Dierenkliniek “Brouwhuis”

Rivierensingel 730
5704 NZ Helmond
Tel : 0492-515 977
Fax: 0492-592 202
www.dierenkliniek.com

Dierenziekenhuis-Groningen

Dierenziekenhuis Groningen

Vechtstraat 74
9725 CW Groningen
Tel: 050 – 5263255
Fax: 050 – 5268156
www.huisdierenkliniek.nl

Dierenkliniek-Oudorp

Dierenkliniek Oudorp

Gedurende meer dan 35 jaar heeft Dierenkliniek Oudorp zich ontwikkeld tot een vooraanstaande gezelschapsdierenkliniek van Noord-Holland. Deskundige medewerkers, grote vakinhoudelijke kennis en de beste technologie zijn voor ons vanzelfsprekend. Maar u mag meer van ons verwachten. Onze Dierenziekenhuis kenmerkt zich vooral door haar liefde voor het individuele dier en oprechte betrokkenheid met de baas.
www.dierenkliniekoudorp.nl

Dierenkliniek-Het-Groote-Plein-in-Weesp

Dierenkliniek Het Groote Plein in Weesp

Dierenkliniek Het Groote Plein in Weesp is een moderne, goed geoutilleerde kliniek in het centrum van Weesp. De dierenkliniek is gevestigd in een historisch pand uit 1750 en onderdeel van het beschermd stadsgezicht van Weesp. Bij uw bezoek zult u versteld staan van de verrassende combinatie van heden en verleden.
www.dierenartsweesp.nl

Dierenkliniek-De-5-Olifanten

De 5 Olifanten

De 5 Olifanten is de titel van een Tsjechisch kinderboek uit de jaren zestig. Deze naam is gekozen omdat olifanten staan voor degelijkheid, kracht, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid. Deze kwalificaties vinden wij ook op onze kliniek van toepassing aangezien wij streven naar de allerbeste diergeneeskundige zorg met respect voor mens en dier.
www.de5olifanten.nl

Bel ons direct
Menu