Dierenarts in het weekend

Grondig onderzoek

Weerstand verhogen

Moderne faciliteiten

Het kan gebeuren dat u een dierenarts in het weekend nodig heeft omdat uw huisdier acute gezondheidsproblemen ervaart. Onze dierenkliniek uit Arnhem is daarom ook op zaterdag open van 9.00 tot 13.00 uur. Doordat onze dierenarts op zaterdag open is, kunt u bij ons zes dagen per week terecht voor zorg. Vraag ons naar de mogelijkheden bij noodgevallen buiten openingstijden.

Een professionele dierenarts die ook in het weekend zorgt biedt

Een dierenarts kan ook in het weekend nodig zijn, bijvoorbeeld omdat uw huisdier klachten heeft. Onze dierenkliniek nabij Oosterbeek is ook op zaterdag open om de benodigde zorg aan uw huisdier te bieden. Zo hoeft u niet tot maandag te wachten om met uw huisdier langs te komen. Wij zetten graag een stapje extra voor u en uw dier, daarom is onze dierenkliniek ook op zaterdag open. Het is zelfs mogelijk om een huisbezoek te plannen in het weekend.

De beste zorg voor uw huisdier, ook in het weekend

Doordat onze dierenarts ook op zaterdag open is, bent u bij ons gegarandeerd van zes dagen lang de beste zorg voor uw huisdier. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen, zoals het inenten van uw kat. Ook staan wij voor u klaar voor al uw vragen over uw huisdier. Of het nu gaat over een dieet, recepten of medicijnen: onze dierenkliniek is op zaterdag open om u met wat dan ook te helpen. Wij vinden het belangrijk dat uw huisdier ook in het weekend de beste zorg ontvangt door een professionele dierenarts.

Maak een afspraak in het weekend

Onze dierenarts is ook in het weekend geopend voor bijvoorbeeld senior care voor uw hond. Onze dierenkliniek uit Arnhem is geopend op zaterdag omdat wij vinden dat uw huisdier de beste zorg verdient. Om deze reden komt onze dierenarts zelfs bij u thuis. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak of om te informeren naar de mogelijkheden. Bel naar 026 – 4421892 of mail naar info@dedierenarts.nl.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag