Dierenarts in de buurt van Velp

Grondig onderzoek

Weerstand verhogen

Moderne faciliteiten

Zoekt u een deskundige, persoonlijke en goedkope dierenarts in de buurt van Velp? Dan gaat u naar Huisdierenkliniek Hornstra. Wij staan voor u en uw huisdier klaar. Wij werken met de modernste apparatuur en luxe faciliteiten. Op die manier is uw dier zo snel mogelijk weer helemaal gezond. Ook komt u naar een van onze dierenartsen in de praktijk in Arnhem, nabij Velp, voor dieetvoeders en vaccinaties. Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Professionele en persoonlijke behandelingen voor uw huisdier bij de dierenarts nabij Velp

Het is belangrijk dat u uw huisdier laat behandelen door een arts die u vertrouwt. U heeft immers een goede band met uw dier. Bij onze kliniek in de omgeving van Velp wordt u, indien gewenst, altijd geholpen door een dierenarts die u kent. Dit geeft u aan wanneer u telefonisch of online een afspraak maakt. Heeft uw huisdier specialistische hulp nodig? Wij beschikken over de juiste contacten met centra, zodat uw dier altijd de juiste zorg ontvangt. Onze dierenarts is zelfs op zaterdag geopend.

Maak direct een afspraak voor een professioneel consult

Wilt u uw hond, kat, cavia, konijn, rat of fret lichamelijk laten onderzoeken? Maak dan direct een afspraak of laat onze mobiele dierenarts langskomen. Laat het weten als u het liefst een consult heeft met een vaste dierenarts van onze praktijk in de buurt van Velp. Bel voor meer informatie naar 026 – 4421892.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag