Dierenarts in Oosterbeek

Grondig onderzoek

Weerstand verhogen

Moderne faciliteiten

U vindt een betrokken en persoonlijke dierenarts bij Huisdierenkliniek Hornstra in de buurt van Oosterbeek. Wij staan van maandag tot en met zaterdag klaar voor u en uw huisdier. Met behulp van moderne apparatuur en de meest luxe faciliteiten zorgen wij ervoor dat uw dier weer snel in goede gezondheid verkeert. Vanuit Oosterbeek bereikt u onze praktijk in Arnhem eenvoudig en snel voor een afspraak met een dierenarts die uw dier kent. Maak direct online een afspraak voor het eerste consult.

Volledige aandacht en zorg voor uw huisdier bij de dierenarts nabij Oosterbeek

Uw huisdier betekent veel voor u. Daarom is het logisch dat u de gezondheid van uw dier in handen legt van iemand die u vertrouwt. Bij onze kliniek, dichtbij Oosterbeek, kiest u zelf de dierenarts waar u het liefst het consult mee heeft. U geeft dit aan wanneer u telefonisch of online een afspraak maakt. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van de volgende huisdieren:

Maak een afspraak of kom langs bij onze kliniek

Kom langs bij onze balie voor het maken van een afspraak en het kopen van dieetvoeders, ontwormingsproducten en middelen tegen vlooien. Ook voorzien wij u hier graag van advies en medicijnen op recept, bijvoorbeeld wanneer uw hond diarree heeft.. Maak direct online een afspraak om met uw huisdier langs te komen of bel naar 026 – 4421892 voor meer informatie.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag