Dierenarts in Gelderland

Grondig onderzoek

Weerstand verhogen

Moderne faciliteiten

Bent u op zoek naar een goede dierenarts in de provincie Gelderland met ruime openingstijden? Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem is wellicht de juiste match voor u en uw dier. Onze dierenkliniek biedt deskundige zorg tegen een betaalbaar tarief. Daarnaast kunt u ons ook bereiken in het weekend, mocht uw dier dringende zorg nodig hebben. Onze dierenartsen behandelen uw hond en kat, maar u kunt ook bij ons terecht met uw konijn, cavia, rat of fret. Ontdek onze diensten als betaalbare dierenarts in Gelderland!

Ontdek de diensten van onze dierenarts voor alle dieren in Gelderland

In ons dierenziekenhuis in Arnhem kunt u terecht voor allerlei kwalen, klachten en acute zorgproblemen bij uw dier. We voeren preventieve behandelingen uit, voeren onderzoek uit middels echografie, CT-scans en röntgenfoto’s en voeren indien noodzakelijk ook operaties uit bij uw dier. U wordt tijdens het gehele proces goed geïnformeerd over het behandelplan en de eventuele kosten. Zo komt u niet voor vervelende financiële verrassingen te staan. Wilt u bijvoorbeeld uw konijn laten steriliseren of wilt u langskomen met uw hond of kat voor een reguliere controle? Maak een afspraak bij onze dierenarts voor een compleet beeld van de procedure en de kosten.

Maak een afspraak door te bellen of te e-mailen

Bent u woonachtig in provincie Gelderland en wilt u langskomen bij onze dierenarts in Arnhem? Wij werken voornamelijk op afspraak. Dit zorgt ervoor dat gestreste dieren niet lang hoeven te wachten en het voorkomt de kans op besmetting in de wachtkamer. Maak vandaag nog een afspraak door te e-mailen naar info@dedierenarts.nl of bel ons via 026 – 4421892.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag