Dierenarts in Arnhem-Zuid

Grondig onderzoek

Weerstand verhogen

Moderne faciliteiten

U vindt een professionele, deskundige dierenarts bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem Zuid. Samen met uw huisdier komt u naar ons toe voor vaccinaties, lichamelijke onderzoeken, röntgenfoto’s en meer. Om uw dier van de beste zorg te voorzien, maken wij gebruik van de modernste apparatuur. Dit alles doen wij in onze dierenkliniek in het zuiden van Arnhem i tegen een lage prijs. Zo houden wij het verzorgen van uw huisdier zo laagdrempelig mogelijk. Maak een afspraak online of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ga voor de behandeling van uw huisdier naar een dierenarts van Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem-Zuid

Alle dierenartsen van Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem-Zuid zijn hoog opgeleid. Zij weten precies wat uw dier nodig heeft voor een goede gezondheid. In onze kliniek behandelen we huisdieren, zoals:

Altijd een professionele en persoonlijke behandeling

Regelmatig werken er ook andere dierenartsen in onze kliniek in Arnhem-Zuid of. Wilt u graag door uw bekende arts geholpen worden? Geef het aan als u een afspraak maakt, dan houden wij hier rekening mee. Als er specialistische hulp vereist is, profiteert u van de uitstekende contacten die wij hebben met diverse centra en de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Zo zetten wij ons dagelijks in voor de gezondheid van uw huisdier. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten inenten van uw huisdier.

Rust en minder kans op besmetting voor uw huisdier

Wij werken voornamelijk op afspraak, zodat uw dier minder lang in onze wachtkamer hoeft te wachten. Dit verlaagt de kans op stress en besmetting. Het belang van uw dier staat bij ons altijd voorop. Onze balie is op werkdagen geopend van 08:00 uur tot 20:00 uur. Ook op zaterdag is onze kliniek geopend van 09:00 uur tot 13:00 uur. Hier maakt u een afspraak, maar haalt u bijvoorbeeld ook dieetvoeders, medicijnen op recept of ontwormingsproducten. Daarnaast is het mogelijk om online een afspraak te maken. Heeft u vragen? U bereikt ons op via 026 – 4421892.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag