Een bloedonderzoek bij uw kat

Haal- en brengservice

Moderne apparatuur en faciliteiten

Belang van de dieren voorop

Huisdierenkliniek Hornstra uit Arnhem voert indien nodig een bloedonderzoek uit bij uw kat. Een bloedonderzoek helpt bijvoorbeeld om te weten te komen hoe het met de nieren of lever is gesteld. Dankzij het afgenomen bloed heeft uw dierenarts een extra middel om inzage te hebben in de volledige conditie van uw kat. Wij vertellen u graag meer over de inhoud van het bloedonderzoek bij uw kat en de verwachte kosten van deze dienst.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

De noodzaak van een bloedonderzoek bij uw kat en eventuele kosten

Een bloedonderzoek laten uitvoeren in ons dierenziekenhuis is onder andere belangrijk als voorbereiding op een operatie. Dit komt doordat een narcose belastend is voor een dier. Vooral bij oudere katten is het bovendien belangrijk om de lever- en nierwaarden in de gaten te houden en regelmatig te controleren op nierproblemen. Wanneer u ander gedrag ziet bij uw huisdier, meldt u dit zodat wij snel kunnen handelen om gezondheidsproblemen te voorkomen of te verhelpen. Dit geldt ook wanneer uw kat last heeft van andere problemen, zoals last aan de schildklier. Een bloedonderzoek voor uw kat kan kosten met zich meebrengen. Informeer hier dus goed naar voordat u een afspraak maakt bij uw dierenarts.

Neem contact met ons op voor het uitvoeren van een bloedonderzoek

Wanneer wij een bloedonderzoek bij uw kat hebben uitgevoerd, bespreken we met u de uitslag en de eventuele behandeling. Neem contact met ons op bij twijfel over de conditie van uw kat. Wij zorgen voor een goede gezondheid van uw huisdier middels transparante diensten: het is onze roeping om uw zieke kat te behandelen. Vraag ons daarom gerust vooraf naar de kosten voor een bloedonderzoek bij uw kat.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag