Een bloedonderzoek bij uw hond

Haal- en brengservice

Moderne apparatuur en faciliteiten

Belang van de dieren voorop

Een bloedonderzoek vindt vaak plaats wanneer de gezondheid van uw hond aanleiding geeft tot verder lichamelijk onderzoek. Een bloedonderzoek laten uitvoeren bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem biedt ons inzicht in mogelijke onderliggende ziekten van uw hond die niet direct zichtbaar zijn in diens gedrag.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Redenen om een bloedonderzoek bij uw hond te laten uitvoeren

Een dierenarts van onze dierenkliniek in Arnhem voert een bloedonderzoek uit bij uw hond om verschillende redenen. Zo kan het zijn dat uw hond ziek is zonder dat er een directe oorzaak te vinden is. Onze dierenarts vermoedt soms wat het probleem is, maar heeft bevestiging nodig voor een diagnose. Een bloedonderzoek is ook nodig om de conditie van de lever en nieren in te schatten. Nierproblemen bij uw hond worden hierdoor snel geconstateerd en verholpen. Onze specialisten voeren het bloedonderzoek met beleid uit. We scheren een klein deel van de vacht weg, zodat de halsader bereikbaar is voor bloedafname. Wanneer dit niet mogelijk is, gebruiken we een ader in de voorpoot.

Breng een bezoek aan onze kliniek voor diagnose en uitslag

Wanneer uw hond een bloedonderzoek nodig heeft, helpen wij u graag. Wij bespreken de uitslag en eventuele vervolgbehandelingen. Wij staan graag klaar voor u als de levenslange dierenarts voor uw hond. Samen zorgen we ervoor dat uw hond een lang, gelukkig en gezond leven heeft. Neem contact met ons op en plan een afspraak.

Contact

Van Lawick van Pabststraat 38
6814 HJ Arnhem

T: 026 – 4421892
E: info@dedierenarts.nl

KvK 09105084

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen

De huisdierenkliniek

De spreekkamers zijn ingericht op volledige aandacht en zorg. Speciaal opgeleide assistentes helpen de dierenarts met o.a. bloedprikken, röntgenfoto’s en infusen. Bij operaties assisteert zij de dierenarts in de operatiekamer. In een zo steriel mogelijke ruimte worden de huisdieren die onder narcose zijn, nauwkeurig bewaakt door speciale apparatuur.

In geval van nascholing, vakantie of ziekte werken ook andere dierenartsen in de kliniek. Wilt u toch door de u bekende arts geholpen worden, dan kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt. Is specialistische hulp vereist, dan profiteert u van onze uitstekende contacten met specialistencentra en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Het vak begint pas na de opleiding. De dierenartsen en assistentes volgen geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Wij willen u zo klantvriendelijk mogelijk helpen. Ook staat de geneeskunde nooit stil en houden wij onze kennis op deze manier bij.

Dierenkliniek Hornstra geeft uw dieren alle aandacht, alsof het onze eigen dieren zijn. We combineren die zorg met betaalbare tarieven en duidelijke voorlichting over de juiste verzorging, die de kwaliteit van het dierenleven verhoogt. Certificering binnen ons bedrijf speelt daarom een belangrijke rol. Ook de unieke relatie tussen mens en dier is een belangrijk uitgangspunt in onze kliniek.

Uw huisdier kan jammer genoeg niet voor zichzelf spreken als het zich niet goed voelt. Met hulp van uw informatie en het onderzoek van de dierenarts proberen we tot een diagnose te komen. We zullen op uw verzoek proberen de kosten vooraf in te schatten. Alleen als de toestand van uw dier snel handelen vereist, u niet bereikbaar bent of de eigenaar van een ziek of gewond dier niet bekend is, zullen we soms zonder overleg diagnostiek of behandeling moeten plegen.

Op de kliniek kunnen wij sterilisaties uitvoeren via een kijkoperatie. Een andere benaming hiervoor is endoscopisch of laparoscopisch steriliseren. Met speciale apparatuur worden de eierstokken via 2 kleine gaatjes verwijderd. Dit is voor de hond of kat veiliger, minder pijnlijk en er zijn geen hechtingen nodig.

Stel een vraag